Rudeskift med ny forrude på en time

​Nem Autoglas tilbyder professionelt, hurtigt og billigt rudeskift på hele Sjælland og øerne. Udskiftning af forrude, bagrude eller siderude kan ske med et rudeskift på vores værksted, på din arbejdsplads eller hjemme hos dig, og det kan ske, når det passer dig allerbedst, men det tager kun en time at få en ny forrude. Ved et rudeskift skal du dog vente yderligere en time, før du må bruge bilen.

Specialuddannet til udskiftning af forrude, bagrude og siderude

Det er med andre ord nemt, fleksibelt og praktisk, når du benytter Nem Autoglas i Næstved, Ringsted & Holmegaards til udskiftning af forrude, bagrude eller siderude. Og vi anvender naturligvis altid professionelt værktøj og anerkendte produkter til rudeskift. Alle vores bilruder er godkendt af bilproducenterne, og de er både E-mærket og OEM-godkendt, så en ny forrude eller anden bilrude fra Nem Autoglas er en praktisk løsning for folk, der vil have effektivt rudeskift til en god pris.

Vores specialuddannede montører kan udføre enhver form for rudeskift af forrude, bagrude eller siderude på alle bilmærker, og uanset der er tale om almindelige bilruder eller specialruder med for eksempel toning, sensor eller el-varme. Og efter dit rudeskift støvsuger vi bilen, så den ikke er fuld af løse glasskår. Desuden følger der altid en p-skive med til en ny forrude.

En ny forrude skal monteres korrekt på karosseriet

Et rudeskift af forruden drejer sig ikke blot om en ny forrude, fordi foruden på moderne biler er en bærende del af karosseriet. Et rudeskift handler derfor ikke kun om at skrue en ny forrude på, men handler om at lime en ny forrude fast på bilen. Derfor er en udskiftning af forrude ikke noget, som du selv kan ordne. Og derfor er vores specialuddannede montører naturligvis forsikringsgodkendte teknikere. Dertil kommer, at de er ganske erfarne i forhold til udskiftning af forrude.

Du kan derfor være sikker på, at enhver udskiftning af forrude munder ud med en ny forrude, der er korrekt monteret. Et korrekt og ordentligt rudeskift er med andre ord af afgørende betydning for den strukturelle styrke af din bi, ligesom en ny forrude skal sikre både dig og dine passagerer i tilfælde af ulykke. Og da vi ved, at udskiftning af forrude på vores stationære eller mobile værksted sker efter den højeste standard, kan vi tilbyde fuld garanti på rudeskift.

Effektivt og billigt rudeskift på alle bilmærker

Ring på telefon 51 68 65 50 for at bestille tid til udskiftning af forrude, bagrude eller siderude hos Nem Autoglas, så er du sikker på et gnidningsløst skift til gennemsigtige priser. Og du kan få en billig ny forrude, siderude eller bagrude til alle bilmærker, herunder for eksempel på en Audi, VW, Citroen, Peugeot, Opel, Toyota, Skoda, Fiat, Ford, Kia og mange andre mærker.

Få et tilbud​

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af din bilrude.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Så glade er vores kunder​

Kontakt os​

Vi kan altid kontaktes på telefonen eller e-mail.

Telefon: 51 68 65 50

E-mail: info@nemautoglas.dk

Bliv ringet op

Står du og skal bruge hjælp med en ødelagt rude hurtigst muligt, så husk at vi også køre ud og laver det for dig.

Udfyld formularen og vi ringer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nem AutoGlas er ​vurderet 9,7 / 10 på baggrund af 54 anmeldelser hos Trustpilot