Reparation af stenslag hos Nem Autoglas

Nem Autoglas ved Næstved, Ringsted og Holmegaards tilbyder reparation af stenslag overalt på Sjælland og øerne. Vi kan udføre reparationen på vores værksted, i dit hjem eller på din arbejdsplads, og vi kan gøre det, når det passer dig bedst.

Vi anbefaler at reparationen af stenslaget sker før ruden revner

Det er vigtigt at få udført reparation af stenslag af alle typer skader på forruden, før den begynder at revne, og indtil vi kan nå at komme for at reparere skaden på ruden, bør du lukke stenslaget af med et stykke klart tape. Dog bør du ikke gøre det på en fugtig rude, men du skal vente, indtil vandet er fordampet.

Normalt er reparation af stenslag på bilruder muligt, såfremt skaden er mindre end 2 centimeter, men du skal bemærke, at der kom nye regler omkring syn af forruder i 2012. Du kan læse om reglerne for forruder her.

Specialuddannet til reparation af stenslag på bilruder

Såfremt det ikke er muligt med reparation af stenslag, kan Nem Autoglas tilbyde udskiftning af din bilrude. Vi fører kun bilruder af bedste kvalitet, og som naturligvis er godkendt af bilproducenterne. Og uagtet vi udfører udskiftning af bilruder eller reparation, så har vore specialuddannede montører altid fokus på god kundeservice, billigt håndværk og hurtig arbejdsgang.

Ring til Nem Autoglas på telefon 51 68 65 50, hvis du ønsker flere oplysninger om reparation af din bilrude, om hvad vi kan tilbyde dig eller om vores priser på bilruder og stenslagsreparation. Du kan også bare ringe og bestille en tid på vores værksted eller hjemme hos dig, så kommer vi så hurtigt som muligt og ordner din bilrude.

Få et tilbud​

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af din bilrude.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Så glade er vores kunder​

Kontakt os​

Vi kan altid kontaktes på telefonen eller e-mail.

Telefon: 51 68 65 50

E-mail: info@nemautoglas.dk

Bliv ringet op

Står du og skal bruge hjælp med en ødelagt rude hurtigst muligt, så husk at vi også køre ud og laver det for dig.

Udfyld formularen og vi ringer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nem AutoGlas er ​vurderet 9,7 / 10 på baggrund af 54 anmeldelser hos Trustpilot