Om os

Nem Autoglas er stolte af at tilbyde dig kvalitets forrudeudskiftninger og stenslagreparation hurtigt, nemt og til en rimelig pris.

Vores virksomhed monterer kun forrude af høj kvalitet og har specialuddannet montør til forrudereparation og forrudeudskiftninger.

Vores firma dækker hele Sjælland, Lolland og Møn.

Når du vælger Nem Autoglas til udskiftning af din forrude eller andet autoglas, vil du modtage den samme kvalitet og service på din hjemmeadresse eller arbejdsplads, som hvis du besøger et autoværksted.

Vi vil gå rigtigt langt for dig som kunde, så vi sikrer os det bedste stykke arbejde for dig og din bil, når vi tilbyder dig mobile forrudeudskiftninger, så du bliver tilfreds.

Nem Autoglas tilbyder også fleksible løsninger for dem af jer, der simpelthen ikke kan være til rådighed i løbet af vores servicetimer. Vi ved, at du har travlt, og din tid er kostbar. Derfor kan vi tilbyde tilbud efter andre aftalte tidsrammer for at gøre dit forrudeudskift nemmere for dig, så det passer ind i en travl tidsplan. Bare spørg, så finder vi en løsning.

Få et tilbud​

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af din bilrude.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Så glade er vores kunder​

Kontakt os​

Vi kan altid kontaktes på telefonen eller e-mail.

Telefon: 51 68 65 50

E-mail: info@nemautoglas.dk

Bliv ringet op

Står du og skal bruge hjælp med en ødelagt rude hurtigst muligt, så husk at vi også køre ud og laver det for dig.

Udfyld formularen og vi ringer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nem AutoGlas er ​vurderet 9,7 / 10 på baggrund af 54 anmeldelser hos Trustpilot